Loading...
راه اندازی آزمایشگاه مشترک پاکستان و چین برای مدیریت آفات
9/20/2023 10:50:38 PM

راه اندازی آزمایشگاه مشترک پاکستان و چین برای مدیریت آفات

یک توافق قابل الگوبرداری در همسایگی ما: چین یکی از کشورهایی است که هر ساله میزبان محصولات کشاورزی زیادی از کشور ماست. یکی از عوامل مهم در توسعه صادرات محصولات کشاورزی به این کشور اطمینان از سلامت محصولات صادراتی است. همکاری مشترک با چینی ها نظیر آتنجه در پی می آید بدون تردید کمک شایان توجهی به صادرات محصولات کشاورزی به پین و حتی سایر کشورها خواهد بود. الگوی خوبی است در باره آن فکر کنیم.

دانشگاه کشاورزی فیصل آباد (UAF) پاکستان و انستیتو حفظ نباتات آکادمی علوم کشاورزی چین (IPPCAAS) یک موافقت نامه (LoI) در پکن برای ایجاد آزمایشگاه مشترک پاکستان و چین برای مدیریت آفات محصولات کشاورزی امضا کردند.

طبق IPPCAAS، دوطرف عملیات راه اندازی آزمایشگاه مشترک را آغاز خواهند کرد و آزمایش‌ها، فعالیت های مزرعه ای و تحقیقات مشترک در مورد فن‌آوری‌های کنترل تلفیقی آفات و بیماری‌های  گیاهی اولویت مشترک، و همچنین آموزش پرسنل فنی و تبادل و آموزش پرسنل را انجام خواهند داد.

«پاکستان از مشکل آفت بسیار رنج می برد. مثلاً سفیدبالک روی پنبه، مرکبات، گواوا و غیره  خسارت می زند. صادرات میوه و سبزیجات پاکستان به کشورهای مختلف خاورمیانه گاهی اوقات به دلیل وجود سفیدبالک و باقی مانده آفت کش ها، برگشت می خورد. از 1300 مولکول آفت کش های ثبت شده در پاکستان حتی یک مولکول قادر به کنترل سفیدبالک نیست. از طرفی داده های مرتبط با آستانه زیان اقتصادی و سطح زیان اقتصادی آفات در پاکستان مربوط به 75 سال پیش است و نیازمند   ابزنگری است تا این شاخص ها در کوتاه ترین زمان به روز شوند.

این همکاری بخشی از تلاش های پاکستان در راستای کشاورزی هوشمند بر پایه اقلیم است تا با استفاده از تکنولوژی های روز غذا را برای نسل های آینده تامین کند. همکاری آکادمی علوم کشاورزی چین با دانشگاه فیصل آباد برای پاکستان اهمیت ملی دارد. «فیصل آباد شهر نساجی است. وجود یک منطقه ویژه اقتصادی مستلزم تحقیقات بیشتر برای توسعه صنعتی آن است. در این شهر با همکاری موسسه 6000 دانش آموز سطوح مختلف زبان چینی را گذرانده اند و به عنوان پل ارتباطی بین دو طرف همکاری عمل کند.


خبرنامه

برای کسب اطلاعات از آخرین خدمات و محصولات ایمیل خود را ثبت کنید